Beautysalon "Maison des Fleurs"

Schoonheid komt van binnenuit, je kunt het slechts verzorgen

Cadeaubon

Verjaardag, feestdagen, Moederdag? Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Een cadeau waarmee u iemand eens echt wilt verrassen en verwennen? Denk dan eens aan een cadeaubon.

Deze cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 10,- of ter waarde van een behandeling en wordt feestelijk verpakt. 

Microdermabrasie

Is een gecontroleerde en veilige manier voor het verwijderen van de dode huidcellen van de huid dmv van fijne kristallen. Deze behandeling is effectiever en intensiever dan de reguliere dieptereinigingen. Hierdoor wordt de huid ook beter doorlaatbaar voor eventuele voedingsstoffen. Al na één behandeling merkt u het verschil, de huid zal een mooie en glanzende teint hebben en heerlijk zacht aanvoelen.

Microdermabrasie is de oplossing voor o.a. fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, (acne)littekens, doffe huid, rokershuid, vette huid, grove poriën en zonbeschadigde huid. Zeer geschikt als kuur om probleemgebieden te behandelen.

Maar ook ideaal als intensieve dieptepeeling 4 keer per jaar.

Hierbij maak ik gebruik van het microdermabrasieapparaat van Dalton Medical de Aesthipeel, deze wordt specifiek gebruikt voor een medium diepe peeling, waarbij een volledige controle over de diepte van de dermabrasie gewaarborgd kan worden. Daarbij is dit apparaat een van de weinige volledig gesloten systemen. Dit houdt in dat alles steriel geleverd wordt. De gebruikte kristallen kunnen niet terug in het systeem maar worden opgevangen in buizen en daarna weggegooid. Bij elke behandeling worden alle materialen steriel geleverd. 

Wat is Tyro

De man achter de cosmetica van Tyro is Dr. A. Molenaar, een (inter)nationaal plastisch chirurg die zich ruim 35 jaar met esthetische chirurgie bezighield. Na vele jaren actief te zijn geweest binnen de plastische- en esthetische chirurgie besloot hij zijn vakkennis en ervaring aan te wenden voor de ontwikkeling van een complete huidverzorgingslijn, die volledig voorziet in alle voedingsstoffen waar de huid om vraagt. Alle producten van Tyro zijn hypo-allergeen. Tyro test niet op dieren. Tyro is van oorsprong een nederlands merk.